donderdag, juli 26, 2007

wij weten het

Wij weten het, en jullie lekker niet hehe. Dinsdag de 24 ste juli hebben we na veel vijven en zessen toch het geslacht kunnen zien. Maar dat blijft voorlopig geheim tot de bevallingsdatum. 't Was wel grappig, ik heb maandag niet geslapen van de zenuwen (al kan de stortbui van maandagnacht er ook wel iets mee te maken hebben) en we waren ongeveer 20 minuten te vroeg in het ziekenhuis. Van één ding zijn we ondertussen al zeker, Lennert is zeker de vader, want het eerste beeld dat we op de monitor te zien kregen was een achterwerk. Na veel geduw en getrek besloot onze telg dan toch zich om te draaien zodat we eindelijk wisten wat het was.

Verder heeft de dokter nog wat naar de organen gekeken en hij zag dat het goed was. Het hartje is mooi onderverdeeld in kamers, de ledematen zijn er, de hersenhelften zijn mooi gescheiden, kortom, niets om ons zorgen over te maken.

Terug thuis mocht ik eindelijk in de dozen met de kleertjes duiken die Renske en Didier ons hadden meegegeven. Zalig, al die minibroekjes en truitjes. Na twee dagen ben ik er dan toch doorgeraakt, alles van 0 tot 2 maanden ligt in de kast en de rest zit mooi per maat opgeborgen in curverboxen tot later. De kleedjes voor het verkeerde geslacht zitten mooi in een doos voor onze volgende of voor de volgende telg in de famlie.

De kinderkamer is ook al helemaal opgeruimd en opgekuisd zodat mijn broer en zijn vriendin zich kunnen amuseren met het schilderen. Als dat gebeurd is gaan we bij Renske en Didier de rest van de baby -uitzet halen en kunnen we beginnen inrichten. Yes, ik kan me al niet meer bedwingen.

xxx les en co